hello kids σημαίνει:

Ελάτε να θυμηθούμε, να γνωριστούμε, να συστηθούμε ξανά! Με εσάς που μας γνωρίζετε από παλιά να νοσταλγήσουμε παρέα και με εσάς που μας μάθατε και μας αγαπήσατε τώρα, να γνωριστούμε ακόμα καλύτερα!
🎈 Το hello kids εκτός από υπέροχο κατάστημα ποιοτικών παιχνιδιών, εκτός από παιδικό βιβλιοπωλείο επιλεγμένων τίτλων, είναι κυρίως εκπαίδευση, καλλιτεχνική έκφραση και δημιουργία!
🎨 Το hello kids είναι τα εργαστήρια του Σαββάτου όπου τα τελευταία χρόνια τα παιδιά μας έχουν έρθει σε επαφή με όλες τις εκφραστικές τέχνες και εικαστικές τεχνικές!
🖍 Το hello kids είναι οι τάξεις των σχολείων που μας επισκέπτονται καθημερινά και οι δάσκαλοι που μας εμπιστεύονται χρόνια τώρα για τα μοναδικά εκπαιδευτικά μας προγράμματα!
🏖 Το hello kids είναι τα λατρεμένα μας summer camp με αγαπημένες θεματικές και δραστηριότητες και μουσικές και θεατρικά παιχνίδια και κατασκευές και αφηγήσεις και μαγειρικές και ξεχωριστούς επισκέπτες και πάντα μπουγέλα στο τέλος!
✂️ Το hello kids είναι τα φεστιβάλ χειροτεχνίας & βιβλίου που έχει διοργανώσει με εργαστήρια, εκλεκτούς καλεσμένους, παρουσιάσεις βιβλίων και παραστάσεις!
🎈 Το hello kids είναι εκπαίδευση, δημιουργία, ψυχαγωγία! Είναι εμψύχωση, αγάπη, δόσιμο και δέσιμο!